Staten

De Verenigde Staten van Amerika is zoals de naam reeds duidelijk maakt een verzameling van verschillende staten. Het spreekt voor zich dat een staat als New York heel wat bekender is bij reizigers in vergelijking met Idaho (om er maar één te noemen), maar dat neemt niet weg dat elke Amerikaanse staat haar bezoekers eigenlijk wel iets moois te bieden heeft. Wil je er met andere woorden echt honderd procent zeker van zijn dat je alle unieke aspecten van Amerika hebt ontdekt? In dat geval zal je toch een rondreis moeten maken doorheen de verschillende staten. We zijn er in ieder geval van overtuigd dat je op deze pagina van de ene verrassing in de andere zal vallen. Wil je graag meer te weten komen over de verschillende staten van Amerika? Je ontdekt ze allemaal op deze pagina!


Colorado

Een bezoek brengen aan de Amerikaanse staat Colorado zorgt er voor dat je niet alleen kennismaakt met haar verrassende hoofdstad Denver, daarnaast kan je ook nog eens de unieke natuurpracht ontdekken van het Rocky Mountain National Park. Colorado is een mooie, uitnodigende staat die je hier en daar laat wegdromen naar de tijd van het authentieke, wilde westen. Toch zijn er ook meer dan voldoende moderne invloeden terug te vinden waardoor een bezoek aan Colorado eigenlijk op niemands planning mag ontbreken.

Surf naar de Colorado pagina om meer te weten te komen over de Amerikaanse staat Colorado.


Hawaii

Wil je graag een vakantie naar Amerika ondernemen om er gewoon lekker uit te rusten onder een fijne zon op prachtige stranden? In dat geval heeft de Amerikaanse staat Hawaii voor jou heel wat moois in petto. Deze Amerikaanse staat bestaat immers uit zomaar even 137 verschillende eilanden die eigenlijk allemaal het ontdekken meer dan waard zijn. Je proeft hier van het heerlijke, zuiderse leven terwijl er toch meer dan genoeg te bezichtigen valt. Natuurliefhebbers moeten bijvoorbeeld zeker en vast kennismaken met het Volcanoes National Park. De combinatie van een heerlijk klimaat samen met een enorme dosis natuurpracht om te ontdekken zorgt er voor dat een vakantie naar Hawaï altijd de moeite meer dan waard is.

Surf naar de Hawaii pagina om meer te weten te komen over de Amerikaanse staat Hawaï.


Maine

 


New York

 


North Carolina

De Amerikaanse staat North Carolina is veel interessanter dan menig aantal mensen denken. Niet alleen kan je hier de Outer Banks ontdekken evenals de plaats waar de gebroeders Wright hun eerste vliegtuig bouwden, daarnaast nodigt ook het indrukwekkende Smoky Mountains National Park uit om te bezoeken. North Carolina is bovendien ook een staat waar je tijdens de zomermaanden kan genieten van heerlijke (hete) temperaturen waardoor je er een echte zonvakantie kan beleven. Je moet er alleen wel rekening mee houden dat North Carolina een orkaanseizoen kent. Tijdens de zomer, maar ook in het najaar kunnen prachtige dagen dan ook wel eens worden afgewisseld met de nodige dosis natuurgeweld. Dit neemt evenwel niet weg dat North Carolina zeker een erg interessante staat is!

Surf naar de North Carolina pagina om meer te weten te komen over de Amerikaanse staat North Carolina.