Rondreis Amerika

Heel veel reizigers die er voor kiezen om een vakantie naar Amerika te boeken kiezen voor een rondreis. Deze keuze is vrij voor de hand liggend. De Verenigde Staten zijn enorm groot en het ontdekken er van zal een behoorlijke hoeveelheid tijd in beslag nemen. Door het boeken van een rondreis kan je rekenen op tal van verschillende voordelen. Je hoeft bijvoorbeeld geen reisschema uit te stippelen. Dit gebeurt door een professionele reisorganisatie die je tijdens je rondreis laat kennismaken met alle belangrijke bezienswaardigheden die in de omgeving zijn terug te vinden. Bovendien kan een dergelijke rondreis ook gebeuren in groep wat er niet alleen voor zorgt dat het kostenplaatje aanzienlijk kan worden gedrukt, daarnaast kan je ook zomaar leuke reiscontacten leggen. Boek je een begeleide rondreis met een groep? In dat geval beschik je veelal ook over een professionele gids die jou op meest efficiënte wijze de mooiste plaatsjes in de omgeving kan aangeven. Wij stellen graag enkele aanbieders van rondreizen door Amerika aan je voor.

rondreis-amerika-1
rondreis-amerika-2

Rondreis Amerika boeken bij Connections

Eén van de reisorganisaties die in België rondreizen doorheen Amerika aanbiedt is Connections. Deze organisatie staat er om bekend een zeer groot aantal verschillende rondreizen door de Verenigde Staten aan te bieden. Het merendeel van de rondreizen van Connections zijn individuele reizen, maar dat maakt ze niet minder interessant, in tegendeel. Het boeken van één van deze verschillende rondreizen zorgt er voor dat je steeds over een mooi reisschema beschikt die je meeneemt op ontdekkingstocht door enkele van de mooiste omgevingen van de Verenigde Staten. Connections maakt het voor jou mogelijk om eenvoudig een thema uit te kiezen gaande van strand tot cultuur en avontuur. Bovendien kan je ook aangeven of je de reis zelf of in groep wenst te maken. Hoe dan ook, heb je een rondreis naar USA op de planning staan, dan kan Connections je daar ongetwijfeld goed bij van dienst zijn.

Rondreis Noord Amerika boeken bij Djoser

Noord Amerika ontdekken door het boeken van een rondreis kan je ook bij de reisorganisatie Djoser. Deze organisatie staat er om bekend over een bijzonder uitgebreid aanbod op vlak van rondreizen te beschikken en het heeft deze reputatie niet gestolen. Of je nu graag het oosten of het westen van de Verenigde Staten wil ontdekken of je graag wil logeren in leuke hotels of wil kamperen in de prachtige natuur, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Djoser staat er bovendien eveneens om bekend bijzondere rondreizen doorheen de Verenigde Staten aan te bieden. Zo wordt er in 2017 een speciale eclipsreis georganiseerd die je niet alleen laat kennismaken met swingend New Orleans en verrassend Memphis, maar ook met de Amerikaanse hoofdstad Washington D.C. evenals The Big Apple. En tussendoor? Dan pik je op Amerikaanse bodem ook nog even de eclips mee! Dit is pas echt een bijzondere rondreis doorheen imponerend Amerika!

Rondreis USA boeken bij Thomas Cook

Let op: Thomas Cook is sinds september 2019 failliet en hier kunt u dus niet meer boeken.

Een bijzonder bekende reisorganisatie is uiteraard Thomas Cook. Deze touroperator biedt haar klanten een ruime mogelijkheid aan op vlak van vakanties naar Amerika. Je kan dan ook steeds een keuze maken uit een zogenaamde selfdrive of een groepsreis die je aflegt samen met tal van anderen die samen met jou willen ontdekken wat Amerika allemaal voor moois te bieden heeft. Het boeken van een rondreis naar Amerika met Thomas Cook zorgt er voor dat je zelf niet je hoofd hoeft te breken over een reisschema. Er wordt een zeer mooie planning aan jouw voorgesteld waardoor je in jouw vakantie ongetwijfeld kennis zal maken met enkele van de meest tot de verbeelding sprekende locaties die je ooit zal bezoeken! Ook het boeken van een rondreis bij Thomas Cook kan dan ook heel wat interessante voordelen met zich meebrengen.