Overnachten in San Francisco

San Francisco is een stad welke over een enorme toeristische infrastructuur beschikt. Overnachten in San Francisco kan je dan ook doen op tal van verschillende manieren. Natuurlijk is het mogelijk om een keuze te maken uit verschillende hotels, maar ook overnachten in een hostel in San Francisco is mogelijk .Wil je liever een verblijf boeken op een camping in San Francisco? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Wij hebben alvast even wat interessante informatie met betrekking tot overnachten in San Francisco op deze pagina voor jou op een rijtje gezet!

Goedkoop overnachten in een hostel in San Francisco

Wanneer je met een eerder beperkt reisbudget naar San Francisco afreist zal je er mogelijks voor willen kiezen om te overnachten in een hostel. Dat is geen enkel probleem. Er zijn meer dan voldoende verschillende hostels verspreid over de stad terug te vinden. Wil jij ook graag overnachten in een kwalitatief hostel in San Francisco tegen een interessante prijs? In dat geval zou je mogelijks kunnen kijken in de richting van de onderstaande hostels:

 • Het USA Hostels San Francisco;
 • HI San Francisco Downtown Hostel;
 • Het Green Tortoise Hostel;
 • HI San Francisco Fisherman’s Wharf Hostel;
 • Columbus Residence;

Bovenstaande hostels zijn uiteraard slechts een kleine selectie uit het volledige aanbod. In ieder geval mag het duidelijk zijn, verblijven in een hostel in San Francisco hoeft in de praktijk nooit een probleem te zijn, in tegendeel. Dit is bovendien wellicht één van de beste manieren om tijdens je individuele rondreis doorheen de Verenigde Staten kennis te maken met één of misschien zelfs meerdere nieuwe reisgezellen.

Verblijven op een camping in San Francisco

Ben jij iemand die er van houdt om op vakantie dicht bij de natuur te logeren? In dat geval is ook een verblijf op een camping in San Francisco het overwegen waard. Op dit vlak is het eveneens mogelijk om een keuze te maken uit verschillende zogenaamde campgrounds die beschikbaar zijn:

 • Rob Hill Campground;
 • Camp Ida Smith;
 • Candlestick RV Park;
 • Treasure Island RV Park;
 • Candlestick Point State Recreation Area;

Niet alleen de beschikbaarheid, maar ook de regels om te kamperen in en rond San Francisco kunnen sterk verschillen afhankelijk van de locatie. Het wordt dan ook steeds aangeraden om hier rekening mee te houden.

Keuze uit verschillende hotels in San Francisco

Het spreekt voor zich dat er in San Francisco ook heel wat verschillende hotels zijn terug te vinden. Op dit vlak kan je een keuze maken uit zowel heel wat goedkope hotels als zeer luxueuze hotels. Wil je graag één of meerdere overnachtingen boeken in een echt luxe hotel? In dat geval zal je wel rekening dienen te houden met een hoger gelegen prijskaartje. Je krijgt er echter doorgaans wel heel wat fantastische faciliteiten voor in de plaats.

Het Good Hotel in San Francisco

Het Good Hotel in San Francisco is een echt bijzonder hotel. Het speciale karakter waar dit verblijfadres in San Francisco over beschikt is het gevolg van het feit dat het volledige interieur bestaat uit meubels welke zijn gemaakt van gerecycled- en / of kringloopmateriaal. Het Good Hotel in San Francisco beschikt verder over een vrij gunstige ligging. Ze is dan ook terug te vinden op ongeveer anderhalve kilometer van het Union Square.

Het Pickwick Hotel in San Francisco

Eén van de bekendste hotels van San Francisco is het zogenaamde Pickwick Hotel. Dit hotel is gelegen in het centrum van de stad op amper 2 minuten lopen van Westfield. De kamers van het Pickwick Hotel in San Francisco kenmerken zich niet alleen door een traditionele inrichting, daarnaast beschikken ze ook over gratis WiFi evenals kabel-televisie. Het Pickwick Hotel in San Francisco bestaat bovendien uit licht gekleurde kamers welke allen zijn voorzien van een koelkast evenals een koffiezetapparaat. Voor de kinderen zijn er in het hotel ook videogames beschikbaar.

Hoe goedkoop overnachten in San Francisco?

Wil jij er zeker van kunnen zijn dat je echt goedkoop kan overnachten in San Francisco? Wil je daarbij wel ook gebruik kunnen maken van een echt goed hotel? Dat is geen enkel probleem. Om goedkoop, maar tegelijkertijd toch goed te kunnen overnachten in San Francisco doe je er goed aan om rekening te houden met de volgende tips:

 1. Kijk of je mogelijks een last minute aanbieding kan benutten;
 2. Ga voor een voordelige accommodatie zoals een hostel;
 3. Kies een overnachtingsplaats buiten het centrum van San Francisco;
 4. Beperk het gebruik van met name roomservice in de hotels;

De uitgebreide toeristische infrastructuur van San Francisco heeft er voor gezorgd dat elk type reiziger zich hier thuis zal voelen. Ongeacht welk budget je voor jouw overnachting(en) in San Francisco ook voor handen mag hebben, er is altijd wel een interessante overnachtingsplaats te boeken! Goedkoop overnachten is dan ook zeker geen probleem!