Adverteren

Amerika.be is een website met een zeer duidelijke doelgroep. De informatie die op deze website is terug te vinden kan dan ook perfect dienst doen als naslagwerk, maar bovendien spreekt het voor zich dat ze tevens interessant kan zijn voor mensen die van plan zijn om een reis naar het bijzondere Amerika te boeken.

Het feit dat er door de informatie op Amerika.be een zeer specifieke doelgroep wordt aangesproken zorgt er uiteraard voor dat er interessante mogelijkheden liggen op vlak van marketing en promotie. Denk hierbij niet uitsluitend aan reisorganisaties, maar eveneens aan winkels die typisch Amerikaanse producten verkopen en ga zo maar door.

Bent u eigenaar van een reisorganisatie, heeft u een winkel in Amerikaanse producten of misschien wel een ander bedrijf waarvoor adverteren hier op Amerika.be interessant kan zijn? In dat geval kunt u steeds en geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar hello@amerika.be. Vervolgens voorzien wij u graag van een gedetailleerd overzicht van alle mogelijkheden die wij aan onze bezoekers aanbieden.